EPA/RODRIGO JIMENEZ

Zinedin Zidan, trener Reala, istakao je da je potpuni fokus njegovog tima na sutrašnjem duelu protiv Osasune u Primeri i da niko ne razmišlja o revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Čelsija u sredu.

– Nama su subota i Osasuna prioritet. Nažalost nećemo moći da računamo na sve igrače, ali će sigurno igrati najbolji u tom trenutku. Moramo da pobedimo Osasunu, ako želimo da ostanemo u trci za titulu – rekao je francuski stručnjak.

Stvari u Španiji su se zakomplikovale posle poraza Barselone kod kuće od Granade. Pet kola pre kraja Atletiko ima 73 boda, Real i Barsa su na 71, dok Sevilja ima 70 bodova. Zidan kaže da ne gleda mnogo na to šta rivali rade.

– Nisam srećan zbog poraza Barselone. To su stvari koje na zavise od nas. Mi moramo da radimo naš posao najbolje što znamo. Mi imamo sedam finala do kraja sezone, pet u Primeri i dva u Ligi šampiona. Borićemo se do kraja za sve trofeje – kaže Zidan.

Za duel protiv Osasune koji počinje sutra od 21 časova, Zidan neće moći da računa na povređene Danija Karvahala i Mendija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here