Zinedin Zidan, trener Real Madrida, bio je zadovoljan igrom svoje ekipe protiv Viljareala, iako nisu uspeli da ostvare pobedu.

Francuski trener odlučio je da prvi put stavi srpskog fudbalera Luku Jovića u startnih 11, a posle meča je i objasnio zašto je to uradio.

– Nismo postigli golova koliko smo želeli, ali na kraju krajeva pokazali smo da možemo da igramo ovako, pošto imamo dva veoma dobra napadača. Ovakav pristup objašnjava zašto sam zamenio Modrića. Danas sam želeo više “dubine” u napadu i morao sam nekoga da žrtvujem – rekao je Zidan.

Real je na gostovanju protiv Viljareala odigrao 2:2, a Joviću idu velike zasluge za prvi gol, kada je petom asistirao do Karvahala, koji je samo dodao loptu do Bejla, a ovaj poslao loptu u mrežu.

– Znali smo da Viljareal ima problema na sredini terena i to je jedan od razloga zbog kojeg sam igrao sa Jovićem i Benzemom – dodao je on.

Srpski fudbaler je sredinom drugog poluvremena zamenjen i upravo umesto njega je ušao je Luka Modrić.

Posle tri odigrane utakmice Madriđani imaju skor od pobede i dva remija, a Jović i dalje čeka na prvenac u dresu “kraljevskog kluba”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here