Printscreen
Žika Jakšić

Voditelj i muzičar Žika Jakšić je otkrio da je na početku fenomena zvanog “Zvezde Granda” bio gori od Milke Canić, pokojnog supervizora Slagalice, i da je statirao u kurkuruzu.

Saša Milošević Mare je želeo jednom zasvagda da pojasni publici zbog čega se Žika toliko ponosi projektom “Zvezde Granda”.

– Možda mnogi ne znaju ali ću ponoviti. Taj projekat, ko je smislio?- pitao ga je Saša Milošević Mare u emisiji “Nikad nije kasno”.

– Pa dobro, ja sam doneo ideju, sa Sašom, ali smo zajedno – rekao je skormno Žika.

Ono zbog čega je Maretu pomenuti šou posebno interesantan jeste njegova briga o kandidatima nakon što završe sa takmičenjem.

– Mislim da je taj menadžement i taj koncept nešto novo što si ti doneo. Bavljenje tim mladim ljudima, to je tvoj pečat, zato si ti toliko ponosan. Mislim tamo se nisi pokazao kao voditelj – našalio se Mare.

– Drago mi je ako sam doprineo njihovim karijerama, ali ja sam tamo statirao u kukuruzu, bio sam gori od Milke Canić, nisam čak govorio ni ”dobro veče” samo sam klimao glavom – odgovorio je Žika.

Ali, zato mu se nakon mnogo godina rada ukazala prilika da vodi takmičenje veterana zvano “Nikad nije kasno” koje je takođe sam smislio, i u čemu se odlično snašao.

– Ja sad ovde ordiniram u različitim ulogama, malo zasmejavam, nekad se našalim ali kažem ja i poneku pametnu- zaključio je voditelj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here