Foto: Printscreen
Zorana Mićanović

Takmičarka Zorana Mićanović izazvala je polemike u poslednjoj emitovanoj emisiji “Zvezde Granda”, budući da još nema punih 16 godina, što je donja starosna granica za učestvovanje u ovom šou programu.

Iako je najavljena kao šesnaestogodišnjakinja, ispostavilo se da takmičarka zapravo ima petnaest godina.

– Plašila sam se kako će to da zvuči. Ti si mlada, a u pitanju je ozbiljna pesma, ali kad si počela da pevaš, ja sam imala utisak da imaš ne 15, nego 25 godina. Bravo i za stajling, i za sve! To jeste zvezda! Imaš potencijal da budeš zvezda – rekla je članica žirija Viki Miljković.

– Samo, ja nisam siguran da ti imaš šesnaest godina. Jesi napunila tu šesnaestu godinu? – upitao je zatim Zoranu Saša Popović.

– Nisam napunila. Ali imam šesnaest – rekla je takmičarka, verovatno želeći da objasni da je u šesnaestoj godini života.

– Znači, ispada – reagovao je, kroz šalu, Dragan Stojković Bosanac.

Saša Popović je zatim objasnio da je u Zoraninom slučaju “zažmurio” na pravila takmičenja, te da ju je pustio da se takmiči jer smatra da je izuzetno kvalitetan pevač.

– Ne, ne… Ja sam znao da ova devojčica ima petnaest godina, ali zbog kvaliteta pevanja… I možemo reći da je ona već jedna devojka, zrela. Zbog toga sam zažmurio – objasnio je na kraju Popović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here