Povremeni reprezentativac Srbije nije u planovima trenera “orlova”.

Andrija Živković će u januaru definitivno napustiti Benfiku, javljaju portugalski mediji. Povremeni reprezentativac Srbije nije odigrao ni jedan jedini minut za Benfiku ove sezone, pa je rastanak neminovan.

Dnevnik “A Bola” ističe činjenicu da 23-godišnji Živković gotovo nije igrao ni na prijateljskim mečevima u toku pripremnog perioda, a njegov ugovor je važan razlog za želju portugalskog velikana da se otarasi Srbina. Kako isti list navodi, Benfiki je potrebno da smanji svoj glomazni tim, a među igračima koji bi trebalo da odu je i Živković. Srbin sa Benfikom ima ugovor na još godinu i po dana, do juna 2021. godine, međutim, njegova priroda ne ide na ruku klubu.
Njegov ugovor je progresivan, kako odmiče, tako igračeva plata raste, pa je stoga jasna žurba “orlova” da prodaju Živkovića.

Krilni fudbaler je poslednji put za Benfiku na terenu je bio 11. aprila ove godine kad je odigrao pet minuta na meču Lige Evrope protiv Ajntrahta. Uzimajući u obzir da nije u planovima trenera Bruna Laža, ova zima mogla bi da bude presudna za budućnost i karijeru Andrije Živkovića,za koga je sve manje interesovanje u najjačim evropskim ligama, pa je moguće da ode u neku manje atraktivnu ligu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here