Zlata: Muškarci mi ne plaćaju rastanak

0

Nikada nisam tražila alimentaciju od svojih bivših muževa: Zlata Petrović

– Joj, nemojte me zavitlavati. Peja je blesav i stalno se šali. Kakva, crna, alimentacija? Nikada je nisam tražila od svojih bivših muževa. Kad sam se rastajala od njih nisam naplaćivala vreme provedeno s njima. Nikad muškarcima nisam naplaćivala rastanke. Ne bih to mogla ni u ludilu. Sve sam u životu radila iz ljubavi, a kako ljubav i naplaćivanje mogu da idu zajedno? Nikada mi to neće biti jasno. Iz ljubavi sam se udavala, rodila decu, iz ljubavi sam se i rastajala – da ne gušimo jedno drugo – kaže Zlata.

Koliku alimentaciju dobijate?
– Opet vi o tome! Ni u ludilu sebi ne bih dozvolila da se povlačim po sudovima zbog para. Nikad se tako ne bih brukala. Ako nemam, radije ću pod drvetom da spavam nego da se sa nekim tužim. Oba moja bivša muža i Hasan – Mikijev otac, i Peja – Jovanov otac su uvek bili divni očevi. Davali su deci prema mogućnostima i po svojoj savesti. Nema tog suda, propisa i zakona koji će nekog naterati da nekom da ono što neće.

Pa, bolje ste prošli od Severine koja se žali na odluku suda, jer će od Milana Popovića dobijati 2.000 evra alimentacije za sina?
– Ne ulazim u tuđe probleme, pa ni u Severinine. Žena ima svoje razloge, svoju kalkulaciju, to je njena stvar. Kad sam ulazila u veze sa muškarcima i udavala se nisam to radila kako bih sebi i deci obezbedila bolji život. Držala sam se ljubavi kao pijan plota, a tako je i danas. Meni bolji život nikad nisu obezbeđivali muškarci, već sam to činila

sama.

Priča se da ste se mnogo potresli zbog svega što se dešavalo u porodici vašeg prijatelja i kolege Džeja Ramadanovskog?
– Jesam se potresla, ali svi smo se mi tukli! Ne postoji porodica u kojoj se muž i žena nisu svađali i tukli. Samo, neki to priznaju, a neki kriju. Često se od komarca napravi magarac. Adila gotivim i ne mogu da imam loše mišljenje o njemu, ma šta ko pričao, jer ga ne vidim kao nasilnika. Ali, ne mogu ja da sudim o tome šta se dešavalo u nečijoj kući. Niti to znam, niti hoću da se mešam. To su njihove stvari. Nije da se ja sad pravim fina i dobra, imala sam i ja u životu razne situacije.

Adila volite više nego Džeja?
– Bez obzira što volim Adila, Džeja volim više. Poznajem ga celi život, mnogo noći i dana sam proveli zajedno. Teško mi je zbog njihovih problema, ali kada dvoje ljudi raskinu vezu obično su ljuti, besni, ogorčeni. Svi u besu kažemo ono što i ne mislimo. Ja sam uvek imala burne ljubavi i burne rastanke, bilo je teških reči, sukoba, optužbi. Govorili smo stvari zbog kojih smo se kasnije kajali. Ali, vreme leči sve, pa su meni sad moji bivši muževi kao braća!

 

Ljubav može, brak nikako

 

 

Hoćete li se opet udavati?
– Ma ne bih se još jednom udala, pa da mi Alen Delon zakuca na vrata. Skupo sam platila svoju slobodu i sve ono što imam. Šta će mi muž? Stvarno ne znam kakvu bi ulogu mogao da ima u mom svakodnevnom životu? Ili ja u njegovom. Zajednički život sa nekim ne dolazi u obzir. Ali, zabavljanje i ljubav – to može! Bez ljubavi ne mogu da živim, ona mi daje vetar u leđa – iskrena je Zlata.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here