Zlatan ima novu poruku za Kejna

0
twitter.com/LAGalaxy
Ibrahimović se s Galaksijem sprema za novu sezonu

Napadač Los Anđeles Galaksija dao drugarski savet Totenhemovom asu kako da osvoji trofej.

Šveđanin je odlučio da bude savetnik Hariju Kejnu. Napadač “pevaca” je na 173 utakmice u Premijer ligi postigao 123 gola, ali je daleko od osvajanja nekog trofeja. Zlatan Ibrahimović mu je dao savet.

– Kada sam igrao u Engleskoj, video sam kakav je igrač. Mislim da se radi o dobrom napadaču koji se još uvek razvija. Dobro mu ide, Hari napreduje, ali uvek sam govorio da, uz svo dužno poštovanje prema Pevcima, igranje u Totenhemu ne može da priđe igranju za neki veliki klub. To su dve različite stvari jer sam viđao igrače iz malih klubova koji se izgube kada dođu u veliki – rekao je Ibrakadabra i dodao:

– Mislim da bi mogao da uspe. Samo treba da izabere sebi pravi klub. Ljudi te pamte po onome što osvojiš, i na kraju krajeva Hariju treba nekoliko pehara u karijeri. Tako da ako hoće da osvaja velike trofeje, mora da ode iz Totenhema. Potrrbna mu je promena. Mislim da Totenhem ima dobar tim, ali da nije na nivou da može da osvoji neki važan trofej iako imaju i fantastičnog trenera – zaključio je Zlatan.

Kejn u duelu s Kovačićem u londonskom derbiju Čelzi – Totenhem

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here