Zlatni pehar u pravim rukama

0
Podstrek za dalji rad: Umesto srebrnog pehara, stigao je onaj osvojen na smotri
 

Kako zbog ove promene na licu mesta neki od nagrađenih klubova nisu mogli da dobiju odgovarajuće odličje, "Vesti" su, kao dugogodišnji pokrovitelj ovih manifestacija, preuzele na sebe obavezu i dodatno naručile pehare.

Jedan od klubova koji je osvojio zlato i koji je pristao da privremeno u svojim vitrinama ima srebrni pehar, je i Srpski kulturni centar Ofenbah, čije smo članove u klupskim prostorijama, na poslednjoj ovogodišnjoj probi.

– Hvala vam što ste nam doneli pravi zlatni pehar koji je naša B grupa osvojila na Dečjoj smotri folklora u Gepingenu. Hvala "Vestima" što su održale reč. Nismo ni sumnjali da će tako biti, jer znamo da "Vesti" uvek održe sve što obećaju. Takođe bih zahvalila, za još jedno osvojeno zlato na smotrama, našoj deci i umetničkom rukovodiocu Nataši Kovačić koja je s njima vredno vežbala. Nadam se da će Nataša još dugo da vežba s decom, jer je mališani – bila je puna zahvalnosti Slavka Branka Šurkić, predsednik centra.

Pehari su zamenjeni, pa je pravi zlatni došao u pravo vreme, kao podstrek za dalji vredni rad na probama, koje ovu dečju grupu očekuju odmah posle novogodišnjih i božićnih praznika.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here