Znaci da je vezi kraj

0

2.bp.blogspot.com
Nekada su obe osobe dobre, ali nisu dobre jedna za drugu
 

Imate drugačiji pristup svađi i rešavanju konflikata

Neki parovi jednostavno nisu konfliktne ličnosti, izbegavaju svađe i prepirke i sve su u stanju da reše smirenim putem. Drugi ne mogu bez svađa i strastvene prepirke sastavni su deo njihove veze. Međutim, šta kad se u vezi nađu svađalica i neko ko se svim silama trudi da izbegne svađe? Svi parovi imaju svoje nesporazume i probleme, ali ukoliko vam ne odgovara način na koji vaš partner rešava konflikt i ukoliko se taj način umnogome razlikuje od vašeg i nikako ne možete da postignete harmoničan odnos, to bi moglo da bude problematično.

Previše ste različiti (ili slični)

Jedna od teorija kaže da se suprotnosti privlače, međutim, snažni parovi imaju slična razmišljanja i ciljeve. Ukoliko sa vašim partnerom nemate ništa zajedničko, moraćete da radite na zajedničkim interesima. Ukoliko ste previše slični, postoji mogućnost da vam se veza pretvori u močvaru i da nema izazova.

Nemate zajedničke teme

Ukoliko vas dvoje ne možete da održite kvalitetnu konverzaciju, održavanje duge veze će biti veliki izazov. Pronađite radije nekog s kim možete da pričate o svemu – od svakodnevnih tema do veoma ozbiljnih stvari. Jako je važno da osobi s kojom ste u vezi možete reći ono što vam je na umu, bilo kad i bilo gde.

Partner vas ne poštuje

Zajedičko poštovanje je ključno za jednu vezu. Budite s nekim ko vas uvažava i doživljava sebi ravnim i ne uživa u tome da vas stalno spušta i postavlja se superiornim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here