Znaci da vam neko prisluškuje telefon!

0

hackmobilephone.com
Telefon reaguje sporo na komande, čudno se ponaša a i vi čujete neobične zvuke? Izgleda da vas neko prisluškuje
 

BATERIJA SE BRZO TROŠI

To je klasičan znak da vam neko prisluškuje telefon. Baterija u mobilnim telefonima se brzo troši jer programi za prisluškivanje crpe njenu snagu i kada se uređaj ne koristi.

SPORO GAŠENJE TELEFONA

Ukoliko ne možete na normalan način da ugasite telefon ili mu je potrebno mnogo više vremena nego obično, šanse su velike da vam neko prisluškuje telefon. Razlog je da je potrebno nešto više vremena kako bi se svi programi za prisluškivanje ugasili.

ČUDNI ZVUCI

Šum tokom razgovora ili čudno zujanje ukazuju na to da postoji velika verovatnoća da vam se telefon prisluškuje. Mnogi ne razmišljaju o toj opciji jer misle da je veza loše uspostavljenja. Ipak, današnja telekomunikaciona tehnologija je veoma napredna i savremena tako da smetnje po pitanju signala su veoma retke.

DISTORZIJA GLASA

Takođe jedan od klasičnih znakova da se prisluškuje telefon. Ukoliko čujete takozvani robotski glas osobe sa kojom razgovarate, moguće je da neko snima ili sluša vaš razgovor.

DOK NE KORISTITE TELEFON

Posebnu pažnju morate da obratite ukoliko primetite da se telefon čudno ponaša jer je moguće da na telefonu imate instaliran program za prisluškivanje. Ove programe je veoma lako ubaciti na nečiji telefon pomoću e-mail-a ili prebacivanjem fajlova preko Blututa.

Međutim, nisu samo mobilni telefoni ti koji su kritični. Takođe je moguće da se fiksni telefon prisluškuje, zbog čega je potrebno obratiti posebnu pažnju na sve čudne zvukove, a naročito zujanje i šuštanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here