Privatna arhiva
Jelena Govedarica i Stefan Kadrić

Šoumen Zoki Šumadinac koji je javnost osvojio pesmom “Autotjun”, koja je za veoma kratko vreme poprimila viralnu popularnost, završio je spot za novu pesmu “Druga ravan”, kojom je nedavno zapretio kolegama!

Naime, on je u saradni sa rediteljem Mariom Milovanovićem pripremio spot čiji scenario je napisala Danka iz Universal produkcije. U spotu u glavnom ulozi se pojavljuje bivši učesnik rijaliti šou programa “Zadruga” Stefan Kandić koji će zajedno sa glumicom Jelenom Govedaricom vratiti publiku u doba stare Grčke.

Zoki nije krio zadovoljstvo što je vrlo brzo i pre svega uspešno završio spot jer kaže da je vreme da ponovo zablista baš kao i sa svojim mega hitom koji je danima drmao estradu.

Ono što se dogodilo na snimanju nije nije očekivao, zapravo Zoki je zaplakao kada je snimljena poslednja scena. On je za naš portal otkrio kako izgleda radnja spota.

-Želeo sam da publiku podsetim da Bog postoji, pa me tako prate kroz moju numeru, i posmatraju svaki moj korak. Ipak na kraju će sve biti samo lep san. – rekao je Zoki.

Bivši učesnik Zadruge se odlično snašao i kako je priznao uživao je u ovom iskustvu.

-Bilo je jako zabavno na snimanju spota, pa verujem da će publika biti oduševljena kada bude videla ceo proizvod. Apsolutno sam siguran da će ova pesma nadmašiti njegov mega hit. – rekao nam je ovaj mladić!

-Nisam mogla da odbijem ovu ulogu i mogu vam reći da mi je prijalo da uživam sa njim na snimanju, sve smo vrlo brzo odradili te jedva čekam premijeru. – dodala je Jelena Govedarica.

Ekipa na snimanju spota

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here