Youtube printscreen
Darko Lazić i Zorica Marković

Pevačica Zorica Marković odgovorila je na prozivke mlađeg kolege Darka Lazića.

Pevačica je čula da je Darko ogovara po medijima i priča na sav glas kako preko njega želi malo medijskog prostora u novinama.

– Više ni ne čitam ko kakve izjave daje, ni ko kome zabada nož u leđa, pa ni šta kaže Darko Lazić. Ja njega zaista volim i stvarno nisam rekla da bih volela da on završi u zatvoru. Mislila sam na sve koji prave te korona žurke i ne poštuju mere. Novčana kazna za sve koji prave žurke, ako ponove isto onda još veća kazna kao što svuda u svetu rade, a to je kućni pritvor ili zatvor. Pa koliko nam dnevo ljudi umire, gde je tu savest. Darko je poslednji na planeti da bilo šta ružno kažem, a on se pali kao hepo kockica, koji mu je moj više – rekla je Zorica Marković za “Star” i dodala:

– Kada je pre dve godine gostovao u Zadruzi, sedeli smo sa Janjušem i razgovarali da nas troje otvorimo neku kafanu. Šalili smo se da se zove ‘Daleko bilo’ i tada sam onako iz zezanja rekla ‘Prvo da sa Darkom izravnam račune, kad plati ceh, možemo da sarađujemo!’ Kao da sam ga ubola u oko. Samo to spominje. Od tog ceha je prošlo četiri godine i ja sam platila u restoranu taj dug od nekih 50.000 dinara i kraj priče.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime