Zorica otkrila tajnu: Kemiš je kriv!

0

Kemiš hteo da se razvede od nje kada je došla po njega na aerodrom, a ona se ofarbala u ljubičasto: Za ružičastu boju je upravo on kriv
 

Naime, Brunclikova je ispričala da je Kemiš hteo da se razvede od nje kada je došla po njega na aerodrom, a ona je bila ofarbana u ljubičasto.

"Bilo je strašno", prokomentarisao je Kemiš ono što je video na aerodromu, ali je ta njena boja kose izazvala lavinu u medijima, pravu euforiju pa je tako dobila pet naslovnih strana. Kemiš se posle nekog vremena složio da to ne izgleda baš tako loše pa je otišao na aerodrom da kupi još farbe.

 

"U to vreme nije bilo ove boje da se kupi ovde pa je Kemiš otišao na aerodrom da kupi farbu. Naručio je iz Švajcarske zalihu za dve godine i oni su greškom poslali ovu boju koju sad imam", ispričala je Zorica u emisiji Život u trendu.

 

Pevačica je podsetila da je nedavno na jedan dan promenila boju kose u plavo, ali su njeni fanovi jedva izdržali tu njenu promenu.

"Periku sam stavila da bih bila plava i izgledala sam mlađa. Ali moji fanovi to nisu dobro podneli, čak je jedan napisao da će skočiti sa Brankovog mosta ako je stvarno ofarbala i promenila boju kose", ispričala je pevačica.

 

Ode Zorica u plavuše?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here