EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO
Zverev i Đoković posle meča

Trenutno najbolji nemački teniser, Aleksander Zverev oglasio se zbog situacije u kojoj se nalazi Novak Đoković već duže od 24 časa. Nakon što mu je odbijen zahtev za vizu, poslat je u migrantski hotel, gde se i dalje nalazi.

On tvrdi da bi Novaku mnogo pomoglo da je bio vakcinisan i da u tom slučaju ne bi bilo ovih problema.

– Na kraju dana, kada pogledate, sve bi bilo drugačije da se vakcinisao. Ali dobio je izuzeće, za koje mora da postoji neki razlog. Imamo još pet tenisera koji su ga takođe dobili, ali ne znamo im imena – rekao je Zverev.

On ipak žali što ga verovatno neće biti na turniru.

– To je grend slem koji je on osvojio devet puta. Bilo bi lepo za tenis da je i on ovde. Ali pravila su pravila, neću reći lošu reč o Novaku nikada u životu, ali ne znam dovoljno detalja da bih mogao da ga zaštitim – rekao je Zverev.

4 COMMENTS

  1. Ne verujem da ce Novaku dozvoliti da igra,ali zasto su mu odobrili da dodje u Melburn?Ovo je izivljavanje i cudi me da teniseri koji nemaju bliski susret u igri ne podignu glas zbog toga?Sutra ce ih terati da igraju sa maskom ili vizirom ,a na tribinama ce biti vakcinisani?Od bolesnog sveta se mora boriti na sve nacine,mislim bolesnog u glavi.

    • Ni ja necu gledati kao i do sada uopste Tennis jer ga gledam samo kada igra Djokovic. Vjerovatno steta za tebe i mene Tijana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here