Foto: MN Press
KK Crvena zvezda KK Partizan

Košarkaše Crvene zvezde mts nakon gostovanja u Sankt Peterburgu, u kratkom vremenskom periodu očekuju tri vezane utakmice u Beogradu i tri spektakla protiv ekipa Olimpijakosa, Barselone i Bajerna.

Mečevi u Beogradu igraće se prema rasporedu najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja 09.12.2021. godine (Olimpijakos), dok su mečevi sa Barselonom i Bajernom “duplo” kolo koje je na programu 14.12. i 17.12.2021. godine!

Odlukom kluba sve tri utakmice (mečevi 14,15. i 16.kola EL) igraće se u hali Aleksandar Nikolić koja je dom naših košarkaša i hala u kojoj naš prvi tim trenira tokom cele sezone.

Odluku da se ovi izuzetno važni mečevi igraju u dvorani Aleksandar Nikolić obrazložio je direktor kluba Filip Sunturlić :

–  Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga. Ova odluka da naredne tri utakmice koje su i sa takmičarskog aspekta vrlo važne za naš tim, može biti proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u EL koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark Areni.

– Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovim izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve COVID protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne Evrolige u narednom periodu – rekao je Sunturlić.

O svim ostalim važnim informacijama koje su vezane za ove utakmice: od prodaje karata, zdravstvenih protokola, do pozicija u hali za sve vlasnike ulaznica za utakmice u Štark Areni, KK Crvena zvezda mts će se oglasiti posebnim saopštenjem početkom naredne nedelje, pred utakmicu sa Olimpijakosom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime