Foto: MN Press
Dajana Bošković

Ženski odbojkaški klub Crvena zvezda dovela je novo pojačanje, a reč je o Dajani Bošković koja igra na poziciji korektora.

Reprezentativka Bosne i Hercegovine u bogatoj karijeri igrala je u Turskoj, Poljskoj, a u Zvezdu stiže iz Kine. Ističe da je srećna što je u najtrofejnijem srpskom klubu.

– Kad sam čula da sam dobila ponudu od Crvene zvezde bilo mi je veoma drago. Igrala sam u Srbiji pre 10 godina i povratak je nešto veoma veliko za mene. Drago mi je što se odbojka u Srbiji diže, ide uzlaznom putanjom. Pokušaću da opravdam očekivanja ekipe i Stručnog štaba. Što se tiče ekipe, imamo par iskusnih igračica, tu su i mlađe odbojkašice, reprezentativke Srbije koje su vrlo talentovane i zadovoljstvo mi je raditi sa svima njima. Do sada sam odradila tri treninga, prvi utisak je da ima mnogo žara i želje za napredovanjem i uspehom. Drago mi je što su ciljevi visoki i nadam se da ću pomoći i doprineti uspešnoj realizaciji – rekla je Dajana Bošković.

Nikola Rosić, generalni direktor Crvene zvezde, istakao je da crveno-beli nastavljaju svoj put ka osvajanju oba trofeja.

– Mislim da smo ovaj prelazni rok iskoristili na najbolji način. Zahvalio bih se sponzorima, menadžmentu kluba, Upravi bez njih ovaj korak ne bi mogao da se desi. Svi smo usmereni ka trofejima i izuzetno sam ponosan što se ovaj transfer desio. Pokazali smo ozbiljnost i nameru da dominiramo ove godine u domaćem prvenstvu – rekao je Rosić.

Dajana Bošković priliku da debituje za Crvenu zvezdu imaće već u subotu kad se nastavlja Superliga Srbije. Crveno-bele u 14. kolu gostuju ekipi Srema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here