Instagram
Biljana Marković

Zvezda Granda Biljana Marković iza sebe je ostavila izuzetno težak period. Ona ne krije da joj je trenutak rastanka od bivšeg muža jedan od najtežih.

– Najteži trenutak u životu je svakako gubitak voljene osobe, ali kod mene i razvod. To su nekako bila za mene baš dva udarnička momenta – iskrena je pevačica.

Oduvek važi ona čuvena da “prva ljubav zaborava nema” te se i Bilja prisetila svoje prve još iz perioda đačke klupe.

– Prva velika ljubav, joj (smeh). Možda je bila u petom razredu, ali to je više bila simpatija. Tada sam baš bila zaljubljena, prvi put ali baš onako jako – prisetila se bivša učesnica “Zvezda Granda”.

Posao pevačica podrazumeva mnogo odricanja, ali i veliki broj udvarača, te nam je Markovićeva otkrila kako se njen dragi nosi sa tim.

– Ljubav i podrška mogu da promene ženu, definitivno! U principu moj Marko je na neki način u mojoj branši, nemamo problema, lepo se slažemo oko svega. Znate kako posao je posao, a kuća je kuća. Ta dva ne treba mešati, a podrška partnera svakako mora da postoji jer sve počinje od dobre zajednice – istakla je.

1 COMMENT

  1. Dan danas venčanje ne znači ništa bre. Op nadjem dečka, op udam se op razvedem se op nadjem drugog dečka ma ljudi su poludeli totalno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here