Zvezda hoće Planića i Paločevića

0

 

Fudbaleri Crvene zvezde su završili obaveze za ovu sezonu i sada glavni teret prelazi sa njih na rukovodstvo kluba. Čekajući vesti iz Niona o dobijanju licence, Zvezdini čelnici moraju da počnu sa prelaznim rokom kakav god bio odgovor iz evropske kuće fudbala. Najavljen je veliki broj odlazaka (Milijaš, Mrđa, Pečnik, Bajković, Petković, Ninković…) tako da se ovoga leta očekuje i veliki broj dolazaka na Marakanu bez obzira na lošu finansijsku situaciju.

Lista želja postoji, a na njenom vrhu se trenutno nalazi tandem OFK Beograda: Bogdan Planić – Aleksandar Paločević. Kako piše Žurnal, tandem Romantičara se nalazi veoma blizu prelaska na Marakanu. Planić je 22-godišnji štoper koji je velika želja Dragana Džajića. Zvezdin predsednik je na sva usta hvalio Planića posle jesenjeg duela Zvezde i OFK Beograda, pa se i zimus pominjalo da bi mogao da nastavi karijeru na Marakani. On sa klubom sa Karabrume ima ugovor na još dve godine. Paločević ima 20 godina, igra na poziciji ofanzivnog veznog i zimus je potpisao ugovor sa Romantičarima na još godinu i po dana.

Jasno je da će OFK Beograd tražiti obeštećenje za tandem svojih mladih fudbalera, ali u Zvezdi se uzdaju u dobre odnose sa klubom sa Karabrume i njegovim predsednikom Zvezdanom Terzićem, pa se nadaju dogovoru kao prilikom dovođenja Marka Petkovića. Zimus nisu uspeli da se dogovore oko Planića i Paločevića, sada ih očekuje nova runda pregovora.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here