MN Press

U Zvezdi se pitaju zbog čega selektor hvali srpski fudbal, a istovremeno kaže da nema mesta za igrače iz Superlige. Posebno se pitaju kako je moguće da nema Aleksandra Kataija, koji je u najboljoj formi od svih evropskih napadača trenutno.

Ovaj stav izneo je Zvezdan Terzić u intervjuu koji je dao za TV Pančevo. Tom prilikom je govorio o Partizanu, kao i o selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju. Takođe, na Marakani je to i zvaničan stav, koji je u emisiji Zvezdaški pretres za klupsku televiziju izneo portparol crveno-belih Miljan Milošević.

U Zvezdi ističu da im smeta komentarisanje regularnosti takmičenja, kao i to što nije bilo reakcije na komentar Aleksandra Stanojevića koji je najavio protest ispred Skupštine ukoliko bude nešto sporno u prvenstvu.

– Moram da iskoristim priliku da iznesem i zvaničan stav klub. Klub je zabrinut jer je pre ove utakmice sa Metalcem došlo do određenih pojava u srpskoj fudbalskoj javnosti pre svega, neposredno pre ove utakmice i nekoliko dana pre utakmice sa Voždovcem došlo je do nekih čudnih komentara. U pitanju su pre svega komentari našeg večitog rivala, koji su možda bili očekivani, međutim, začudilo nas je ono što se događa u FSS, gde su prvo trener večtitog rivala, potom i selektor komentarisali regularnost prvenstva.

– Nije nam jasno sa koje pozicije oni to čine, komentarisali su kako je sada sve regularno, super, sjajno i bajno. Stiče se utisak da čim Zvezda nije na prvom mestu, da je sve regularno, kao da pre toga nije bilo. Bilo je komentara da je nenormalno da Zvezda ima mali broj poraza u četiri sezone, a da je taj koji je to komentarisao u prvom mandatu imao tri poraza recimo na klupi tima koji je vodio.

– Tada je sve to bilo normalno i dokle god je takva situacija, sve je regularno, pa eto čak i u FSS to komentarišu kako je sve super, a onda se isto kaže kako nema mesta igračima iz naše lige u reprezentaciji, onda dođete u situaciju da Zvezda ima reprezentativce Australije, Austrije, afričkih zemalja, ali Katai, recimo, nema mesta u reprezentaciji, iako taj Katai da devet golova u osam utakmica, u najboljoj je formi od svih napadača u Evropi što se tih parametara tiče.

– Ali iz nekog razloga se komentariše kako je sve neregularno i preti se odlaskom ispred Skupštine ako tako ne bude bilo. Znači, ako stanje na tabeli ne bude ovakvo kako je trenutno, ići će se ispred Skupštine Čemu to vodi, kako Savez tada ne reši da reaguje i da prokomentariše takav komentar takmičenja, nego se posle toga nastave afirmativne izjave da je sve regularno, da uživamo u fudbalu, ali da nam taj fudbal ne proizvodi ništa za reprezentaciju – naveo je Milošević.
Pogledajte i kako je portparol Zvezde izneo zvaničan stav kluba po pitanju komentara Dragana Stojkovića Piksija i Aleksandra Stanojevića.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here