Fudbaleri Crvene zvezde poslednji su učesnici četvrtfinala Kupa Srbije pošto su na Banjici savladali Rad rezultatom 2:1 (1:1), i to, golom Krstovića u 

Rad je poveo sjajnim golom Pavla Radunovića u 4. minutu. Fudbaler Rada je sa oko 18 metara poslao neodbranjiv projektil pod prečku.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje. Spiridonović je po zemlji uputio šut sa oko 20 metara, ona je nezgodno odskočila i pored stative završila u golu Rada.

Pobedu gostima je doneo Nikola Krstović u 60. minutu. Odlično je Nikolić u 59. minutu izbacio Radulovića na levoj strani, ovaj napravio nekoliko koraka i ubacio loptu na peterac, a Krstoviću nije bilo teško da je sprovede u mrežu za preokret.

Crveno-beli su se tako pridružili ekipama IMT, Voždovac, Partizan, Vojvodina, Spartak, Radnik i TSC. Četvrtfinala su na programu 10. marta naredne godine.

FK RAD – FK CRVENA ZVEZDA 1:2 (1:1)
(Radunović 4 – Spiridonović 17, Krstović 60)

Rad: Marković –Tučević (Tanović 80), Ciger, Stojsavljević, Miličković (Đorić 57) – Riznić (Damnjanović 69), Busnić -Ilić (Radivojević 80), Gazivoda (Trivunović 69), Jovanović – Radunović

Crvena zvezda: Popović – Gobeljić, Eraković, Degenek (Pankov 46) – Spiridonović, Sanogo, Radulović, Nikolić (Gajić 64), Simić (Ivanić 64) -Boaći, Pavkov (Krstović 46)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here