Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Crvena zvezda od 18.00 gostuje u Podgorici ekipi Studentskog centra u poslednjoj utakmici 9. kola ABA lige.

Dejan Radonjić i stručni štab imali su prethodnih dana problema sa povredama igrača, najviše za gostovanja u Vitoriji i Madridu u okviru Evrolige.

U tim bi trebalo da se vrate Nikola Kalinić i Nejt Volters, kao i Ognjen Kuzmić, dok će za povratak Luke Mitrovića i Erona Vajta da se sačeka još neko vreme.

Ovo će biti prvi duel dva kluba, a ekipa Studentski centar jedno je od prijatnijih iznenađenja na startu nove sezone jer trenutno ima skor 4-4 i nalazi se na sredini tabele.

Zvezda ima skor 7-1 i želi nastavak pobedničke serije u regionalnom takmičenju, nakon pobede u “večitom” derbiju prošlog vikenda.

– Posle žestokog ritma i 4 utakmice u 7 dana, mečeva sa Asvelom, Partizanom i dve utakmice u Španiji protiv Baskonije, uz putovanja, sledi meč sa ekipom koja je prikazala dobru igru i iznenadila mnoge svojim nastupima u ABA ligi. Uz sve to nisu izgubili meč u Podgorici u dosadašnjem toku lige. Predstavljaju skup iskusnih i vrlo mladih i talentovanih igrača, moraćemo da odigramo dobru utakmicu u ponedeljak u Podgorici kako bi došli do cilja – rekao je trener crveno belih Dejan Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here