Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona Kopenhagen – Crvena zvezda igra se u utorak, 13. avgusta, od 20 sati na “Telia Parken” stadionu.

Stručni štab Crvene zvezde na čelu sa Vladanom Milojevićem odlučio se da na treće ovosezonsko evropsko gostovanje povede 19 igrača.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Marko Gobeljić, Milan Gajić, Miloš Degenek, Nemanja Milunović, Radovan Pankov, Milan Rodić, Santana Žander, Hose Alberto Kanjas, Mirko Ivanić, Marko Marin, Dušan Jovančić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Milan Jevtović, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Ričmond Boaći.

Znalo se još od utakmice na “Marakani” da Milan Pavkov neće biti spreman za Dansku, dok je na spisak povređenih dodat i najbolji strelac iz prošle sezone El-Fardu Ben, koji se muči od Helsinkija.

Problem mu je napravio veštački teren, zbog čega nije ni počeo prvi meč protiv Danaca.

Osim njega, na spisak povređenih igrača “dopisan” je i Srđan Babić, a u međuvremenu se oporavio Milan Rodić, dok je zanimljivo da Vladan Milojević na gostovanje u Danskoj nije poveo ni Filipa Stojkovića, na koga očigledno ne računa ozbiljno u ovoj sezoni.

Podsetimo, u prvoj utakmici odigranoj na Marakani Crvena zvezda i Kopenhagen su remizirali 1:1.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here