MN Press
Fudbaleri Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde zadržali su maksimalan učinak na zimskim pripremama, pošto su u Antaliji savladali Rabotnički posle preokreta rezultatom 2:1 (1:1).

 

Strelci su bili Vukanović i Ebisilio za trijumf u pretposlednjoj proveri uoči povratka u Beograd.

Izabranici Vladana Milojevića nižu pobede, a protiv makedonskog tima su prvi put bili u rezultatskom zaostatku i uspeli su da naprave preokret.

Prvih pola sata proteklo je u prilično mirnom ritmu, bez jakog tempa, tek sa po jednom prilikom na obe strane. Najbolju šansu Zvezda je imala u 19. minutu kada je Ebisilio centrirao iz prekida sa desne strane, a Pavkov na drugoj stativi šutirao glavom pod prečku odakle je loptu izvukao golman Božinovski.

Daleko dinamičnije bilo je tokom poslednjih 10 minuta prvog poluvremena. Golman Popović je u 36. minutu sjajnom paradom u desnu stranu odbranio penal Ilijoskom. Ipak, nedugo zatim Rabotnički je poveo jer je Blaževski uspešno završio kontru.

Vođstvo rivala nije dugo trajalo, crveno-beli su odmah odgovorili i u 43. minutu izjednačili na 1:1. Ebisilio je izveo korner sa desne strane, a Vukanović je glavom sa prve stative spustio loptu u dalji ugao za poravnanje pred pauzu.

Dobro su kombinovali Vukanović i Simić koji je sa desne strane pronašao Ebisilija i on je bio na pravom mestu da udarcem iz prve zatrese mrežu za 2:1.

Do kraja nije bilo većih uzbuđenja, samim tim ni promene rezultata i crveno-beli su upisali i petu pobedu.

Poslednji kontrolni meč u Antaliji odigraće 8. februara protiv Maribora.

Stadion: Regnum
Gledalaca: 100
Strelci: Vukanović u 43′ i Ebisilio u 55′ (Crvena zvezda); Blaževski u 41′ (Rabotnički)

Crvena zvezda: Popović, Jevtović, Savić (od 61′ Stojković), Babić, Hajdin, Čaušić, Simić (od 78′ Milijaš), Joveljić, Ebisilio (od 61′ Jovančić), Vukanović (od 61′ Jirka), Pavkov (od 61′ Boaći).
Rabotnički: Božinovski, Petkovski, Dimitrovski, Peev, Erera, Konseisao, Vijački, Petrovki, Siljanovski, Ilijoski, Blaževski.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here