MN Press
Zvezdan Terzić

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić čestitao je igračima i stučnom štabu plasman u osminu finala Lige Evrope.

Zvezda je remijem sa Bragom (1:1) izborila direktan plasman u osminu finala LE.

– Čestitam igracima, stručnom štabu, treneru Stankoviću, svim zaposlenima u klubu kao i našim navijačima. Svi su dali sve od sebe da Crvena zvezda ostvari još jedan istorijski uspeh i da ovo bude noć koja će se dugo pamtiti. Zvezda je još jednom pokazala da je velika, a ovo je nastavak sjajnog niza iz prethodnih sezona kada smo pokazali da smo i više nego konkurentni na evropskom nivou. Najteže u životu je ponavljati uspehe, a mi to uspevamo iz godine u godinu – rekao je Terzić i nastavio:

– Napravili smo možda i najveći uspeh još od 1991. godine kada smo postali evropski i svetski prvaci. Zvezda iz sezone u sezonu pokazuje svu svoju snagu i moć. Već petu godinu zaredom igramo grupnu fazu UEFA takmičenja, pobeđujemo bogatije od sebe i rastemo kao klub. Bili smo 210. na UEFA ranking listi kad smo krenuli 2014, a danas smo 35. Napravili smo neverovatne rezultate u kontinuitetu i nastavićemo ovim trendom i dalje. Verujem da su navijači ponosni na ovaj uspeh i siguran sam da će dugo pamtiti ovo veče. Večeras slavimo, od sutra se već okrećemo domaćem prvenstvu. Moramo biti šampioni, po peti put zaredom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here