Foto: MN Press
Mateo Garsija

Mateo Garsija je iznenada dobio ponudu od 2.5 miliona evra od Rasinga iz Argentine, sve je bilo blizu realizacije, ali je sada posao “na čekanju”, pošto fudbaler nema veliku želju da se vrati u domovinu.

Ipak, Rasing ne odustaje tek tako i spreman je da ubedi Zvezdino krilo da je taj klub prava destinacija za njega.

Sa druge strane, posle ponude Rasinga od 2.5 miliona evra, na adresu crveno-belih stiglo je nekoliko pojačanih ponuda za Garsiju.

Do ponude Rasinga, prva zvanična ponuda stigla je iz Grčke i iznosila je milion evra, ali nakon što je argentinski velikan poslao ponudu od 2.5 miliona evra, došlo je još nekoliko ponuda iz Grčke, gde Garsiju pre svega žele Aris i Olimpijakos, ali ima interesovanja i od jednog engleskog kluba koji je takođe izrazio želju da ga dovede.

Sve nove ponude kreću se u rasponu oko 2.5 miliona evra, tako da rukovodstvo crveno-belih ne brine previše i ako propadne posao sa Rasingom, jer je Garsija interesantan i drugim klubovima na tržištu.

Kako god, očekivano je da on uskoro promeni sredinu i potpiše za novi klub. Da li će karijeru nastaviti u Argentini, Grčkoj, Engleskoj, ili možda u nekoj drugoj zemlji, saznaćemo u narednim danima kada se očekuje rasplet čitave situacije vezane za njegov transfer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here