MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Košarkaši Crvene zvezde obavili su tokom prethodna dva dana neophodne medicinske provere i testiranja pred početak nove sezone i počev od danas su se “preselili” u Halu “Aleksandar Nikolić” na uvodni deo priprema.

Igrači će u početku raditi na jačanju fizičke spreme, kako bi u što boljem tonu dočekali početak teške sezone gde će se klub kao i uvek boriti na četiri fronta.

Trener Dejan Radonjić je za klupski sajt pričao o tome šta crveno-bele očekuje u narednom periodu do početka nove takmičarske godine. Ističe da će Ivanović i Holins stići za nekoliko dana, a da će Volters moći da se priključi krajem avgusta.

– Ekipa je obavila neophodne testove u prethodna dva dana, praktično ovi uvodni dani se sprovode prema ranije utvrđenom planu. Očekuje nas naporan rad u pripremnom periodu, treninzi i pripremne utakmice, kroz koje želimo da postignemo zadovoljavajući nivo i budemo spremni za početak sezone. Nikola Ivanović i Ostin Holins stižu narednih dana, dok Voltersa očekujemo u Beogradu uz našu dozvolu krajem meseca. Trenutno tražimo igrača na poziciji pet, i time bi tim za takmičarsku sezonu bio definitivno kompletiran – rekao je Radonjić.

Sastav Crvene zvezde će formu podizati i kroz pripremne utakmice u narednom periodu, a očekuje ih učešće na “Magenta Sport” turniru u Minhenu, gde će učešće uzeti Bajern iz Minhena, PAO i Virtus iz Bolonje. O ostalim mečevima, kažu u crveno-belom taboru, javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Tim sa organizovanim aktivnostima kreće u subotu 21. avgusta, a ekipa će čitave pripreme obaviti u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here