MN PRESS/Foto: Marko Metlas

Fudbalere Crvene zvezde sutra od 18 časova očekuje 167. večiti derbi protiv Partizana koji će biti odigran u okviru 1. kola plej-ofa Superlige Srbije, a klub je saopštio nekoliko važnih obaveštenja za sve one koji dolaze na utakmicu.

Kako bi se sprečile gužve, Zvezda poziva sve navijače da na stadion dođu što ranije. Podsetimo, treneri oba tima, dejan Stanković i Aleksnadar Stanojević, održali su konferenciju za medije. Stanković je govorio i o poruci koju je dobio od Siniše Mihajlovića, dok je Stanojević odgovorio Delijama na prozivke.

Saopštenje najtrofejnijeg srpskog kluba prenosimo u celosti:

– Nemojte donositi predmete koji su po Zakonu zabranjeni za unošenje na stadion. Svi koju u subotu dođu na Marakanu, moraju imati kartu bez obzira na godine. To se odnosi i na decu koja moraju da imaju svoje sedište, jer zbog velike gužve neće moći da sede u krilu roditelja ili pratilaca. Kapije Marakane biće otvorene tri sata pre početka meča, i pozivamo sve navijače da dođu ranije i zauzmu svoje mesto kako bi se izbegle gužve na ulazima.

– Apelujemo na sve osobe koje će doći na Marakanu u subotu, 16. aprila, izuzev dece, da po zakonu moraju poneti sa sobom identifikacioni dokument, kao i da navijaju fer i sportski i ponašaju se u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

– Takođe, apelujemo na navijače da na istočnoj tribini ne zauzimaju mesto na rampi za invalide, kako bi oni imali adekvatan pogled na teren. Podsećamo da karte kupljene za meč sa Radničkim 1923 važe za utakmicu sa večitim rivalom, i da nije potrebna nikakva zamena, već je dovoljno samo doći sa tom ulaznicom. Zvezdaši, vidimo se na Marakani – stoji u saopštenju kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here