MN Press
KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda počinje prodaju sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 od 6.septembra, saopštio je klub.

– Cene sezonskih karata biće prilagođene aktuelnom trenutku, a posebne olakšice i popuste imaće oni koji su bili u mogućnosti i pomogli klubu početkom prošle sezone kupovinom sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2020/2021 – stoji u saopštenju.

Zvezda u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u “Štark Areni” i hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu.

– Crvena zvezda koja je i za ovu sezonu oformila tim u skladu sa mogućnostima, ambicijama kluba i jačini takmičenja u kojima učestvuje, će u narednoj sezoni svoje mečeve igrati u ‘Štark Areni’ i hali ‘Aleksandar Nikolić’ u Beogradu.

Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja.

– Prodaja sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2021/2022 obavljaće se isključivo na štandovima ispred sedišta kluba na Malom Kalemegdanu i putem online naručivanja, a kompletne cene svih sezonskih ulaznica uz sve precizna objašnjenja i detalje biće objavljene tokom naredne nedelje na zvaničnom sajtu i svih društvenim platformama kluba – poručili su ljudi iz kluba.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here