EPA-EFE/Nina Prommer

Zavodnik William Levy(40) bio je “tiha patnja” brojnih gledateljki meksičkih telenovela, no ovaj glumac je zauzet, barem zvanično. Ljubi kolegicu Elizabeth Gutierrez (41) s kojom se venčao 2003, a par ima dvoje dece.

Iako je u braku, zvezda serije “Oprezno s Anđelom” voli da “šara” okolo, a toga je svesna i njegova supruga koja je nedavno za meksičke medije otkrila kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Tamošnji mediji pišu da je braku presudila glumica Barbara Lopez (28). Njih dvoje su se upoznali na zajedničkom projektu, a deo glumačkog seta kaže da je među njima proradila hemija.

– Jedva je dočekao da je odvede u krevet. U pauzama bi joj govorio šta sve želi da joj radi, a ona mu, kao ni mnoge druge nije mogla odoleti. Za njega je to bio samo seks, ali je zato platio tako što je ostao bez majke svoje dece – rekao je izvor te dodao kako se William jednom prigodom pohvalio da je suprugu prevario s čak 80 žena.

No kada već varate suprugu s toliko žena, a pritom ste javna ličnost, teško da ćete baš svih 80 uspeti da sakrijete od javnosti. Pa krenimo redom.

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Jacqueline Bracamontes (40) kojoj se navodno zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje.

Ona je pak o svemu javno progovorila u svom romanu i priznala da je vezu s Williamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali gotovo niko nije poverovao u njegovu stranu priče.

Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos.

Optužnica je kasnije povučena, no William nikada nije porekao da je spavao s njom, već je izjavio kako mu je lagala koliko godina ima.

No niti tu nije bio kraj skandalima u njegovom životu jer je uskoro u novine procurila prepiska njegova dopisivanja s mis Meksika, Ximene Navarrete (32).

Kao da to nije dovoljno, glumac se 2011. pojavio u spotu za pesmu Jennifer Lopez (51), ‘I’m into you’, pa se tada šuškalo da je uspeo zavesti i latino divu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here