Foto: MN Press
KK Crvena zvezda KK Budućnost

Košarkaši Crvene zvezde vraćaju se u “Arenu” posle tačno 19 meseci, pa će tako posle pobede nad Makabijem tada, uz proslavljanje 75. rođendana, i sada posle velikog trijumfa u Tel Avivu, ponovo odigrati evroligašku utakmicu u Areni.

Prvi meč u novoj sezoni Evrolige crveno beli kod kuće igraju protiv Žalgirisa u sredu od 19 časova.

– Crveno-beli su najavili da su spremni i za velike utakmice i pobede, a da one dođu potrebno je da uz sebe imaju svog šestog igrača koji se nalazi na tribinama i koji iz godine u godinu, iz sezone u sezonu pomaže timu na parketu da dolazi do velikih pobeda u Evroligi! – navodi se na sajtu kluba.

Zvezda počinje prodaju pojedinačnih ulaznica za premijeru protiv Žalgirisa u ponedeljak od 10 časova. Najjeftinije ulaznice za nivo 400 koštaće samo 700 dinara, a 1.200 dinara moraće da izdvoje gledaoci koji žele da prate duel iz partera B i partera 4, dok je za mesto na tribinama A, B, C i D potrebno dati 1.500 dinara.

Nešto više koštaju ulaznice za lože, kao i za mesto pored samog terena, a najskuplja među njima je ona za počasno mesto u prvom redu koja iznosi 20.000 dinara.

Prodaja karata će se obavljati na svim prodajnim mestima TICKET VISION, u celoj Srbiji i online (pruzimanje karata biće omogućeno na blagajni Štark Arene na dan utakmice), a svi zainteresovani biće u mogućnosti da kupe i dnevne karte i u Štark Areni na dan utakmice.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here