Stonoteniski klub Crvena zvezfa zatražio je od Nadzornog odbora Stonoteniskog saveza Srbije (STSS) da izvrši kontrolu zakonitosti odluke da se Banatu dodeli šampionska titula.

– Nakon otkazanog finalnog meča plej-ofa između Banata iz Zrenjanina i Crvene zvezde od strane Stonoteniskog saveza Srbije i odluke nakon toga da STK Banat iz Zrenjanina bude proglašen prvakom države, Crvena zvezda je uputila zahtev Nadzornom odboru STSS da izvrši kontrolu zakonitosti odluke Izvršnog odbora donete na elektronskoj sednici 1. jula a dostavljene 10. jula – navodi se iz Zvezde.

Kako se navodi, u izveštaju Nadzornog odbora ustanovljeno je da je mejl od strane kancelarije Stonoteniskog saveza Srbije sa predlozima i pitanjima upućenim članovima Izvršnog odbora na izjašnjenje za elektronsku sednicu poslat 2. jula u 11,37 časova, a elektronska sednica je održana 1. jula kako stoji u odluci STSS.

Takođe, da su četiri člana Izvršnog odbora glasala istog dana kada je i poslat mejl od strane kancelarije STŠ, dakle 2. jula i to: 4 glasa ZA, 1 glas PROTIV i 1 glas UZDRŽAN, a da su dva člana Izvršnog odbora glasala 10. jula, znači tek nakon osam dana od glasanja navedenih šest članova Izvršnog odbora.

– U zaključku stoji da je jednoglasan stav Nadzornog odbora da odluku o prvaku države nije mogao da donese Izvršni odbor već je to trebalo da učini Takmičarska komisija – poručuju iz Zvezde.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime