EPA-EFE/Svein Ove Ekornesvag
Ohi Omoižuanfo

Sve sluti na to da je Zvezda konačno pronašla napadača koji obećava golove. Ohi Omoižuanfo, fudbaler Moldea koji stiže u januaru u Beograd, našao se u najboljem timu Skandinavije za ovu sezonu.

Čeka se januar u Beograd zbog dolaska norveškog napadača, trenutnog lidera u trci za zlatnu kopačku Evrope. Zvezda ga je već kaparisala na leto, pošto mu ugovor sa Moldeom ističe poslednjeg dana 2021. godine, tako da bi već od nove godine trebalo da zaduži crveno-belu opremu.

O kakvom se napadaču radi govori i njegova impozantna statistika, na 25 utakmica u prvenstvu Norveške, on je postigao čak 24 gola. Njegove igre su mu pomogle da bude uvršten u najboljih 11 u Skandinaviji. Pored njega, tu su i dva dobro znana fudbalera ovdašnjoj javnosti, prvotimci Midtjilanda – Erik Sviatčenko i Evander.

Do kraja prvenstva u Norveškoj ostalo je još četiri utakmice, prvoplasirana ekipa je Bodo/Glimt sa 55 bodova, dok Molde ima pet bodova manje na drugom mestu. Moći će Ohi da se oprosti od svog kluba sa titulom ukoliko nastavi svoju nestvarno dobru golgetersku seriju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here