Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić održao je govor ispred fudbalskog kluba povodom današnje proslave rođendana Sportskog društva Crvena zvezda.

Na svečanosti su dodeljena priznanja za najbolje u prethodnoj godini, a Fudbalski klub Crvena zvezda dobio je tri priznanja. Nagrada za najbolji klub pripala je upravo njima, a trofej je primio generalni direktor Zvezdan Terzić.

Za najboljeg trenera proglašen je Dejan Stanković, a za najboljeg sportistu golman Milan Borjan. Džudistkinja Andrea Stojadinov najbolja je sportistkinja SD Crvena zvezda.

– Na današnji dan pre 76 godina rođena je Crvena zvezda, najveći klub na ovim prostorima, ponos ovog naroda i ove države. Koristim ovu priliku da svim zvezdašima čestitam današnji rođendan. Posebno mi je drago što smo osvojili tri šampionske titule zaredom. Na dobrom smo putu da osvojimo i četvrtu uzastopno, a na evro-sceni smo četiri puta zaredom igrali grupnu fazu UEFA takmičenja. Ponosan sam i na sve ostale uspehe koje su napravili naši sportisti i siguran sam da su mnogi od njih takođe zaslužili da podignu ovaj pehar. Nama ostaje da se borimo kao i do sada za crveno-bele boje u nadi da će ova pandemija proći i da ćemo naredni rođendan proslaviti u drugačijim okolnostima. Crvena zvezda će i u budućnosti nastaviti da bude oslonac i kičma čitavog sportskog društva i nastaviti da pomaže svim ostalim klubovima. Još jednom se zahvaljujem na ovom priznanju i svim pravim zvezdašima želim srećan rođendan – rekao je Terzić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here