Kaže se da je seksepil utkan u genima, ali stručnjaci za zvezde obelodanili su da horoskopski znak i te kakao utiče na to da li će neka dama privlačiti pažnju okoline i dobiti titulu zavodnice.

Žene Ovnovi su vođene ratničkom planetom Mars. Ove dame imaju srce Amazonki. Vole da osvajaju i neverovatno su poželjne suprotnom polu. One sve konce drže u svojim rukama i kada se namerače na “plen” nijedan muškarac ne može da im pobegne. Dame rođene u znaku Bika su u dodiru sa Venerom koja ih pokreće.

Vladaju svojim telesnim šarmom. Seksualne su, ali u isto vreme i ranjive. Žene Blizanci su posebno privlačne zbog svoje znatiželje koja im je urođena. Niste dosadne, a muškarci vole vaše spontane ideje i sposobnost da brzo promenite životni kurs.

Dame rođene u znaku Raka su senzualne i nežne. Osećajnost koju pružaju prema suprotnom polu omađija svakog mladića. Znaju kako da stvore predivan romantični ambijent s pravom muzikom, hranom i dekorom da bi privukle partnera. Žena Lav puca od seksepila. Kod nje nema ničeg stidljivog što prija jačem polu, a njen uzbudljiv temperament je čini da bude neodoljiva.

Device su dive zodijaka. Muškarci su očarani ženama rođenim u ovom znaku. Njihova sposobnost i u isto vreme briga za druge je afrodizijak za suprotan pol. Dame rođene u znaku Vage imaju hladnu spoljašnjost. Muškarci ne mogu da odole da ne zagrebu ispod te maske i otkriju strastvenu dušu. Zato svi potencijalni ljubavnici uživaju u izazovu da “razgolite” ženu Vagu.

Simbol zvezdanog seksepila je Škorpija. Žene su mistične, poželjne i u većini slučajeva atraktivnog izgleda. Koga Škorpija želi, njega i dobije. Dame Strelčevi su neuvatljive. Muškarci čeznu da ih ukrote i zbog toga dobijaju titulu zavodnice. Žene Jarčevi ili odišu seksepilom ili su potpuno neprimetne, zavisi od toga da li im se sviđa muška osoba koja se u tom trenutku nalazi preko puta njih. Dame rođene u znaku Vodolije su jedinstvene i kao takve bude znatiželju muškog pola.

Gvozdena pesnica u baršunastoj rukavici bila bi fraza koja je verovatno bila skovana za Ribu. Dame u znaku Ribe magnetski privlače suprotan pol koji misli da ih osvaja, a u stvari one uvek biraju.