Zvezdani recept za spokojan san

0

 

Ako je podznak u znaku Ovna, 12. polje je u Ribama – posteljina treba da bude tamne boje, sa motivima riba i mora, tiha muzika i potpuni mrak.

Ukoliko je podznak u Biku, 12. polje je u Ovnu – dominira crvena boja, zagušeno svetlo i tišina.

 

Kome je podznak u Blizancima, 12. polje mu je u Biku – zastupljena zelena boja, motivi prirode, ambijentalna muzika sa motivima prirode.

Ako vam je Rak podznak, 12. polje je u Blizancima – krevet koji se rasklapa, bez jarkih boja, a najlakše zaspi ako se u daljini čuje žamor ljudi.

 

Ribe mogu da spavaju svuda

Kome je podznak Vodolija, 12. polje mu je u Jarcu – soba je hladna, stilski uređena. Starinski nameštaj, bela posteljina.
Ukoliko ste Riba u podznaku, 12. polje vam je u Vodoliji – ove osobe mogu da spavaju bilo gde. Spavaća soba im je nebitna, zbog toga često liči na skladište.

Kome je podznak Lav, 12. polje je u Raku – ambijentalna muzika sa motivima mora i vode. Spavaća soba treba da bude uređena tako da podseća na roditelje i rano detinjstvo.

Osobi kojoj je podznak Devica, 12. polje je u Lavu – obavezna svetlost i narandžasta i žuta boja. Sve izgleda skupoceno i otmeno.

Ukoliko vam je ascedent Vaga, 12. polje vam je u Devici – ove osobe spavaju u neadekvatnim krevetima. Uvek im nešto nedostaje jer je soba za odmor improvizovana i nepraktična.

Kome je podznak Škorpija, 12. polje je u Vagi – prigušena klasična muzika, kružni oblici, vesele boje i mirisna posteljina.

Ukoliko ste u Strelcu u ascedentu, 12. polje vam je u Škorpiji – zamračena prostorija, star i pohaban nameštaj, dominira ljubičasta i bordo boja.

Ako ste Jarac u podznaku, 12. polje vam je u Strelcu – u spavaćoj sobi obavezan televizor. Krevet je veliki i prostran, preovlađuje plava boja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here