Krugovi o kojima žene pričaju su burme, a muškarci polemišu o znaku audija! Pripadnicima jačeg pola automobili su poput mezimca.

Isto tako podetinje kada pazare omiljenog četvorotočkaša, pa se opravdano kaže da je auto igračka za odrasle. Slavni ne žale novac kada je u pitanju oplemenjivanje voznog parka koji poseduju. Nemački dizajner Filip Plajn je u svom domu na Azurnoj obali napravio specijalne garaže u staklu, tako da su mu automobili izloženi kao u auto-salonu. Poseduje rols-rojs sa specijalnim zvezdanim nebom u belom enterijeru a dodatno ga je ukrasio svojim inicijalima. Mnogi smatraju da kada krstari drumom u ovom mezimcu kreator slikovito pokazuje da je dotakao zvezde.

Kanadski pevač Džastin Biber je poznati ljubitelj skupocenih brzih automobila. Jedan od najčudnijih primeraka koji ima u svojoj garaži je električni četvorotočkaš fisker karma. Ne samo da ovaj model ima sportsku liniju već je u potpunosti ofarban bojom hroma pa podseća na džinovsko ogledalo na točkovima. Ovaj auto je bio poklon voditeljke Elen Dedženeres za Džastinov 18. rođendan. Prvobitno je bio u crnoj boji, ali ga je pevač ofarbao po svom ukusu.

Dok bi većina ljudi na planeti počupala kosu sa glave da uoči na svom BMNj
rđu, pevač Ostin Mahone je svog četvorotočkaša BMNj i8 obojio tako da izgleda kao da je u potpunosti zarđao. Rustičan izgled modernih kola je upotpunio zlatnim felnama.

Maskirni lambordžini

Kontroverzni reper Kris Braun često zapanji ljude, kako pesmama, problematičnim ponašanjem tako i kolima. On je svog lambordžinija kamuflirao u vojnički print. Mnogi tvrde da je reper ideju da ovako oboji auto dobio iz ljubavi prema brendu Najki koji takođe ima kamuflirane patike.