Zvezde, a beskućnici

0

Mnogo puta Ana Nikolić se hvalila kako je kupila luksuzan stan u Beogradu, ali kao po pravilu njeni stanovi misteriozno su nestajali pre nego što se u njih useli. A ona i dalje živi kao podstanar u iznajmljenom stanu.

 

Ni njena drugarica Goga Sekulić nikako da dođe do svog krova nad glavom. Posle svega što joj se desilo, ona živi malo kod roditelja, malo kod prijatelja jer nije lako zaraditi pare za kiriju. Sudi se sa svekrvom oko stana svog pokojnog supruga, koji je on nasledio od svoje bake. Priča Goga na sav glas kako je u dugovima do guše, ali u isto vreme kruži priča da je uložila nekoliko desetina hiljada evra u nastup na Pinkovom festivalu i u nove pesme. U svemu tome, od logike ni traga ni glasa!

Već godinama podstanar je i Romana Panić, tačnije već deceniju i po od kada je iz rodne Banjaluke došla u Beograd. Nekoliko puta je najavljivala da kupuje stan, pričalo se i kako joj nekadašnji dečko i bogati kiparski advokat Fotos Pitađis kupio vrednu nekretninu, ali od toga nije bilo ništa.


Maja Nikolić
i dalje sneva o svom stanu, iako je pričala da je na Vidikovcu kupila stan na kredit. Maja živi u iznajmljenoj sobi kod svog prijatelja i doktora u penziji. Pre osam godina kada se sa tadašnjim suprugom Vukom Kandićem iz Amerike vratila u Beograd, pevačici se smešila lepa budućnost. Kupili su stan na Vračaru od Milovana Ilića Minimaksa, a onda su ga mesecima renovirali. Uložili su pravo bogatstvo, a kada je sve bilo gotovo, njihov brak je pukao. Stan je prodat, bivši supružnici su završili na sudu, a Maja je opet podstanar. Od tada se potuca od stana do stana, pa je na kraju završila u iznajmljenoj sobici jer za više para nema.

Iako važi za najzaposleniju pevačicu Granda, Radmila Manojlović i dalje živi kao podstanar. Zarađeni novac uložila je u renoviranje porodične kuće u rodnom selu Četerežu nadomak Požarevca. Kažu ljudi da je tamo napravila pravi raj, dok u Beogradu i dalje plaća kiriju.

Posle silnih priča o kupovini luksuznih stanova, Nataša Bekvalac je završila u iznajmljenom stanu u Beogradu. Prvo je bila komšinica Željka Joksimovića, ali se odselila posle žestoke svađe sa komšinicom koja se završila tužbom. U istom kraju, iznajmila je stan koji se izdaje na dan! Tek nedavno konačno se skućila i sad može da odahne.

 

Tanjine muke

Tanja Savić ne nazire kraj svojih podstanarskih muka. Nekad je bila sama, a danas je podstanar sa porodicom što je mnogo teže. Po dolasku u Beograd iz rodnog sela Radinac, ona je prvo živela u stanu koji je Grand produkcija iznajmila za svoje muzičke uzdanice. Kasnije se preselila kod dečka, ali veza je pukla, pa je Tanja bila primorana da se vrati u rodno selo. Ubrzo se udala, odselila u Australiju gde je rodila decu, ali po povratku u Srbiju vratila se u podstanare. Živi u iznajmljenoj kući na Bežanijskoj kosi i nije joj lako da svakog meseca plaća pozamašnu kiriju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here