Foto: MN Press
Srđan Babić

Srđan Babić na Marakani nije dobio pravu šansu, dok je oduševio na obe pozajmice na koje je otišao iz Zvezde. Posle sjajnih partija u Famalikau, Babić je oduševio i u Španiji gde već pola godine igra za Almeriju.

Almerija je pozajmila Babića do kraja sezone, s tim što u ugovoru o pozajmici postoji i klauzula prema kojoj će španski klub biti u obavezi da otkupi fudbalera ukoliko on odigra 40 odsto utakmica, prenosi “Sportski žurnal”.

Ova stavka je jako blizu ispunjavanja, s obzirom na to da je Babić dosao odigrao 16 utakmica od 21 koliko ih je i bilo, dok je srpski štoper već izvesno vreme standardni član ekipe.

Zvezdi će time pripasti milion evra od Almerije, koliko je dogovoreno još na početku sezone. Pritom, treba napomenuti i da je Almerija pristala da isplati i dodatnih 100.000 evra samo za pozajmicu, što znači da će na Marakanu leći ukupno 1.100.000 evra od Babića.

Podsetimo, Zvezda je Babića platila Sosijedadu nešto više od 800.000 evra, te i nije puno prihodovala od njegovog transfera, kada se pogleda u globalu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here