U prvom kolu omladinske Lige šampiona, u uvertiri za susret na Alijancu (21 čas), “crveno-beli” odoleli Bajernovom pokolenju na igralištu trening-centra u severnom delu Minhena – 0:0.

Kao i prošle godine, kada im je predvodnik bio Dejan Joveljić (20), već sada igrač bundesligaša Ajntrahta, Zvezdini omladinci su startovali remijem u Ligi šampiona za svoj uzrast. Onda 1:1 s Napolijem na stadionu Čukaričkog, a danas bez golova s naraštajem bavarskog velikana.

Bajernova deca su se nametnula kao favoriti na svom bunjištu. Imala su inicijativu, ali i kada bi se stvorila zrela šansa, “crveno-bele” je spasavao golman Katić. Njemu idu najveće zasluge za slatki bod. Sasvim je sigurno da i Milojevićevi izabranici nemaju ništa protiv toga da se i njihov duel s Bajernom, sedmostrukim uzastopnim nemačkim prvakom, završi s mirnim mrežama.

U trećem minutu nadoknade vremena crveni karton je zbog drugog žutog dobio Radulović.

U Grčkoj su i Olimpijakos i Totenhem igrali nerešeno, ali 1:1.

Bajern: Šmeler, Embi, Daniliuc, Stiler, Rajn, Tilman (od 72. Halbiš), Herman (od 65.  Kuni), Ginter, Vajdner, Mosandl (od 88. Johanson), Herold. Trener: Demikelis.

Zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević, Novaković (od 62. Matić), Lukić, Milikić, Pantović, Ilić (od 72.  Pisar), Babić (od 86. Lazetić), Piplica, Radulović. Trener: Đorđević.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here