Foto: MN Press
FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je došla do pobede na gostovanju u Lionu protiv Asvela u odloženom meču četvrtog kola Evrolige, a blistali su američki bekovi u redovima beogradskog tima – Džordan Lojd i Kori Volden.

Crveno-beli su ostvarili drugu najubeljiviju pobedu na gostovanju u klupskoj istoriji pošto su slavili sa 21 poenom razlike.

– Ubacio sam nekoliko šuteva u ranoj fazi meča i uspeo sam da dođem do nekih slobodnih bacanja. Video sam da mi ide, pa sam nastavio da pokušavam. Srećan sam zbog pobede tima jer smo igrali odlično u odbrani i dozvolili smo im 68 poena. Prolazimo kroz težak raspored, ali moramo da idemo meč po meč. Proslavićemo ovu pobedu, pa se onda koncentrišemo na sledeću – izjavio je Kori Volden, koji je imao 20 poena (5/10 iz igre, 7/8 penali), uz 3 skoka, 5 asitencija i 4 ukradene lopte.

– Svako od igrča je odradio sjajan posao i na kraju je sve bilo mnogo lakše. Ne radi se mojim poenima. Kori je odigrao sjajnu utakmicu, baš kao i Duop Rit. Trener Obradović je osmislio odličan plan. Ne brinem za svoje poene, bitno je da mi odgovaramo kako treba u odbrani – rekao je Džordan Lojd, čiji je učinak na meču bio 29 poena (10/14 iz igre, 6/6 penali), po 2 skoka i asistencije, uz čak 5 ukradenih lopti.

Naredni meč u Evroligi Crvena zvezda, koja sada ima skor 3-4, igraće u petak protiv Real Madrida u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here