Zvezdina evropska muka iznosi 5,2 miliona evra!

0

 

Račun koji je pravljen bez krčmara stigao je na naplatu, a uprava Crvene zvezde konačno je čula sva upozorenja zabrinute javnosti, koja celu deceniju govori o nedomaćinskom poslovanju u Ljutice Bogdana. Nažalost, primorana je da čuje jer UEFA ozbiljno prezi izbacivanjem iz Evrope ukoliko se do kraja maja ne izmire sva dugovanja prema drugim klubovima i bivšim igračima. A, dug je poprilično narastao pa prema informacijama dnevnih listova "Blic" i "Informer" iznosi 5.216.000 evra!

Najviše se duguje Radu, koji čeka na astronomskih 1,7 miliona evra za transfer Luke Milivojevića i Aleksandra Pantića obavljenih tokom mandata Vladana Lukića u predsedničkoj fotelji. I potpredsednik Ivica Tončev je potvrdio da su Rad i Gžegož Bronovicki (stigao tokom ere Dragana Stojkovića, odigrao 13 utakmica, a duguje mu se 600.000 evra) prvi izazovi.

 

Inače, ideja rukovodstva kluba je, prema navodima iz dnevne štampe, da dug pokrije bankaraskim kreditima, a pošto nema najbolji rejting mora da pronađe garante. "Blic" i "Kurir" pišu da bi pomoć mogla da bude zatražena od Fudbalskog saveza Srbije, koji je i ranije bio tu kada je trebalo, kao i od Olimpijskog komiteta Srbije. Dakle, od institucija na čijem čelu su Tomislav Karadžić i Vlade Divac.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here