Zvezdina zvezda: Upoznajte zanosnu Katarinu, zaštitno lice crveno-belih

0

Zanosna voditeljka: Katarina Srećković
 

"Odrasla sam u crveno-belom kraju, svi drugari su navijali za Zvezdu, a u porodici niko, svi su neutralni. Prvi susret sa "Marakanom" i intenzivnije praćenje počinje sa mojom prvom simpatijom u sedmom razredu, on je tada igrao u kadetima i odveo me je na stadion. Sećam se svega, kako sam izašla iz autobusa i onda smo prošli ispod severne tribine do terena. To je bio moj prvi odlazak malo dalje od kuće, spremala sam se kao da idem na put i bila sam fascinirana. Naravno u to vreme sam nosila crvene starke, farbala nokte u crveno-belo, nosila šalove, utakmice nisam propuštala", priča Katarina za "Blic".

 

Katarina na radnom zadatku

 

Završila je filološki fakultet, kineski jezik i književnost, pet godina je bila stjuardesa (do 2012. godine), radila je na televiziji, a ima i diplomu fitnes instruktora. Ipak, snovi su ostvareni dolaskom na "Marakanu" krajem septembra.

"Sa Zvezdom su me spojila društvene mreže, jer su prepoznali moju aktivnost i ljubav prema crveno-belima. Često napišem neku pesmu ili stih Zvezdi, izjavim ljubav na neki neobičan način, kad je rođendan Marakani ili posle pobede. Bila sam van Beograda kada su me zvali iz kluba i zapevali mi pesmu, koju sam ja završila i tako smo započeli saradnju. Srećna sam i ponosna, i sada se deset puta više nerviram kad Zvezda gubi, jer kao zaštitno lice želim da se smejem u emisijama, a ne da budem tužna".

 

U slobodne vreme Srećkovićeva ponosno ističe navijačku pripadnost

 

Sa igračima se još upoznaje, ali je više nego zadovoljna kako su je prihvatili.

"Prvi put kad su me videli bili su u potpunom šoku i tražili da se sklonim, jer im odvlačim pažnju dok su radili emisiju. Vrlo su simpatični, kulturni, lepo vaspitani i dočekali su me onako kako bih volela. Sa kapitenom Mijailovićem je bilo vrlo interesantno, jer mi je priznao da sam ga zbunila i da se postideo, što mi je bilo vrlo simpatično, ali to nije pokazao za razliku od drugih kojima se pojave "graške" znoja, pa se smeškaju ili bi da me zagrle i da se našale".

 

Ljubav prema Zvezdi je tolika da Kaća ne bi mogla da ima dečka koji navija za Partizan.

"Da ne navija za Zvezdu, verovatno bi problem bio i njemu i meni. Sličan se sličnom raduje, srećno sam zaljubljena već dve godine i dečko je takođe veliki navijač Zvezde. Udvarača ima, ali ne osvrćem se".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here