MN Press
FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene Zvezde igraju ovog četvrtka duel drugog kola grupne faze Lige Evrope protiv Ludogoreca u Razgradu, a po svemu sudeći, u ovaj meč ulaze znatno oslabljeni.

Naime, tim Dejana Stankovića biće bez čak četvorice bitnih igrača – Miloša Degeneka, Aleksandra Dragovića, Milana Borjana i Aleksandra Kataija koji su zaraženi koronavirusom.

Naime, prce prognoze su ukazivale da je reč o jakom stomačnom virusu, ali su naknadna ispitivanja pokazala pozitivan rezultat na testu.ć, što je i potvrđeno na zvaničnom sajtu.

– U sklopu redovnog testiranja naših fudbalera koje klub obavlja svakog utorka i petka i koje je odrađeno ovog jutra rezultati su pokazali da je pomenuta četvorka pozitivna na koronavirus i da neće putovati u Bugarsku. Ostatak ekipe je nastavio da trenira normalno i da se sprema za meč sa Ludogorecom. Borjan, Degenek, Dragović i Katai se osećaju dobro i čvrsto verujemo da će se ubrzo naći na terenu sa saigračima. Naš klub redovno testira igrače na virus Kovid 19 i tako vrši mere prevencije neophodne za zdravlje svih zaposlenih. Želimo im brz oporavak – navodi se u saopštenju.

Tako će trener Stanković imati glavobolju da sastavi ekipu za bitnu utakmicu. Posebno značajnu jer bi novim dobrim rezultatom, nakon trijumfa nad Bragom, mogao da se približi evropskom proleću.

Utakmica je na programu u četvrtak u 21.00.

1 COMMENT

  1. Da su vakcinisani sve bi bilo u redu,ali CZ je velika,njih ne sme ni virus da napadne! Svako ima pravo da bude glup,zar ne,?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here