MN Press
Filipovski daje savete košarkašima Partizana

Trener košarkaša Partizana Saša Filipovski, nakon poraza u ABA ligi od Borca u Čačku, a pred prvi meč Top 16 faze Evrokupa protiv Trenta, rekao je da očekuje reakciju tima u napadu i odbrani.

Crno-beli u sredu od 20.30 u hali Hali sportova “Ranko Žeravica” u prvom kolu novoformirane grupe dočekuju italijanski Trento.

– Ako smo od pravog materijala, odreagovaćemo. Očekujem reakciju u odbrani, očekujem reakciju u napadu. Nema šta da se krije, to što smo izgubili od Borca nije dobro. Da li imamo izgovor? Nemamo izgovor! Ali ne možemo živeti u prošlosti. Imali smo sastanke, gledali utakmicu, detalj po detalj, radili na fundamentima igre na kojim smo pali u odbrani i napadu. Hteli, ne hteli, moramo da okrenemo novi list i da se fokusiramo jer igramo sa Trentom – rekao je Filipovski za klupski sajt.

– Oni su ekipa koja igra brzo, imaju iskusne, pokretljive igrače na pozicijama 4 i 5, odlične šutere…Jesu nezgodna ekipa, ali spremamo se za njih maksimalno i očekujem da ćemo odigrati na visokom nivou sa velikom borbenošću 40 minuta i da ćemo pokazati ono šta radimo u sali – poručio je Filipovski.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime