Pixabay.com

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 600 grama heroina i oko 600 grama kokaina i uhapsili I. A. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policijski službenici su pretresom kuće na teritoriji Obrenovca u kojoj neprijavljeno boravi osumnjičeni pronašli 65 paketića kokaina ukupne težine 30 grama, kao i 55 paketića heroina, težine 30 grama, dok je pretragom terena u blizini pronađeno oko 250 grama heroina i 250 grama paracetamola, koje je, kako se sumnja, prethodno ispod dasaka sakrio osumnjičeni, saopštio je MUP.

Pretresom stana, takođe na teritoriji Obrenovca, koji koristi osumnjičeni policija je zaplenila još 300 grama heroina i 550 grama kokaina, vagicu za precizno merenje i oko 10 kilograma smese paracetamola i kofeina koji služi za uvećanje mase narkotika.

Takođe, policijski službenici su pronašli i pištolj sa dva okvira i 41 komadom municije, zbog čega se I. A. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivinih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here