Instagram
Biljana Dragojević

Buran odnos Dalile i Dejana Dragojevića već mesecima unazad glavna je tema domaćih medija.

Kada su se 5. septembra uselil na imanje u Šimanovcima niko nije mogao ni da nasluti da će Dalila ostaviti supruga i započeti ljubavnu aferu sa Filipom Carem.

Zbog javne prevare Dejan je zatražio razvod, koji su oboje potpisali, a roditelji ovog bivšeg bračnog para nisu ostali imuni na dešavanja u Beloj kući.

Dejanova majka Biljana sa kojom je sin prekinuo kontakt kada se oženio Dalilom potresnom porukom oglasila se na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Dejan je juče tokom dana rekao da je osedeo zbog stresa koji mu je bivša supruga priredila, a njegova majka burno je reagovoala zbog toga.

– Mamina velika beba, moja mica, kako sam ga zvala uvek, da li je moguće da ga je stres doveo do toga da osedi za jedno veče?! Skoro pet godina ne mogu nazvati braka nego sekte, liči na to, ga je upravo dovelo do stanja u kom se trenutno nalazi. Mamine ruke će izlečiti sav njegov bol. I mamine suze će sprati svu nečistotu kojom je isprljan svih ovih skoro pet godina – napisala je Biljana pokraj Dejanovih fotografija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here