Foto: MN Press
Aleksandar Pešić

Srpski napadač Aleksandar Pešić igra sjajnu sezonu u Karagumruku i trenutno je prvi strelac turske Superlige sa 12 golova, što je povećalo interesovanje drugih kllubova. 

Tako je najkonkretniji bio član engleskog Čempionšipa Hal siti koji je, prema pisanju engleskih medija, ponudio bivšem igraču Zvezde platu od dva miliona evra, ali je Aleksandar Pešić odlučio da ostane u Istanbulu.

On je u saopštenju na druševenim mrežama posebnu zahvalnost izrazio predsedniku Hala Adžunu Ilidžaliju.

– Ovom prilikom želim da izrazim iskrenu zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Moram da kažem da u svojoj fudbalskoj karijeri nisam sreo tako profesionalnog i posvećenog čoveka. Iskrenost, integritet, neverovatna energija i ličnost samo su neke od njegovih osobina. Još jednom želim da izrazim svoju zahvalnost gospodinu Ilidžaliju. Nakon razgovora sa svojom porodicom, moram da kažem da sam ovih dana imao mnogo nedoumica i mnogo razmišljao. Moj agent, koji je ponovo dokazao da je moj pravi prijatelj, mnogo mi je pomogao i doneli smo odluku da ostanem u Istanbulu – napisao Pešić na društvenim mrežama.

Pešić je karijeru je započeo u Radničkom, a zatim igrao za OFI, Šerif, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Crvenu zvezdu, Al Itihad, Seul i Makabi iz Tel Aviva, pre nego što je prešao u Karagumruk.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here