ATAImages

Glumac Branislav Lečić nakon optužbi za silovanje i seksualno napastvovanje od strane koleginica Danijele Štajnfeld i Merime Isaković, uslikan je u centru grada u društvu javnosti nepoznate ženske osobe, koja mu je, sudeći po fotografijama, nova devojka.

Lečić se na fotografijama koje je objavila agencija ATA Images drži za ruke s nepoznatom crnkom, koja je znatno mlađa od njega, a viđeni su na večeri u jednom beogradskom restoranu.

Podsetimo, Glumica Danijela Štajnfeld je krajem marta meseca u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu otkrila da ju je u maju 2012. godine silovao glumac i političar Branislav Lečić.

Ubrzo potom je i glumica Merima Isaković u opširnoj ispovesti za “Nedeljnik” ispričala da je pre 40 godina doživela pokušaj silovanja od strane istog glumca.

Lečić je nakon optužbi Danijele Štajnfeld 26. marta saslušan u policiji u svojstvu građanina, gde je davao iskaz više od sedam sati, a prema njegovim rečima, prošao je i poligrafsko ispitivanje.

Neposredno nakon što su u javnost izašle optužbe za silovanje, Lečić se oglašavao u više navrata, a nakon višečasovnog saslušavanja u policiji glumac se povukao iz javnosti. Njegovo poslednje oglašavanje usledilo je nakon ispovesti Merime Isaković, gde je naveo da se zdravstveno ne oseća dobro.

Slučaj Lečić-Štajnfeld je i posle skoro tri meseca i dalje u predistražnom postupku, o čemu se nedavno oglasilo i tužilaštvo.

“Napominjemo da će izjava Merime Isaković biti cenjena u smislu ocene karakteristika ličnosti Branislava Lečića u navedenom postupku. U predmetnom postupku neće se vršti provera njenih navoda, s obzirom da ni ona ni devojke koje su se njoj javile nisu očevici konkretnog događaja. Ukoliko se Merima Isaković ili bilo ko drugi obrati tužilaštvu, njihove izjave će biti cenjene u skladu sa zakonom”, naveli su iz nadležne institucije.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime