EPA-EFE/Alejandro Garcia

Ostala je samo senka od nekada velikog evropskog derbija. Bajern je rutinski savladao Barselonu 3:0 na gostovanju u prvom meču “E” grupe Lige šampiona.

Bavarci su od početka meča imali potpunu kontrolu. Prvu šansu u 19. minutu imao je Sane, ali mu je Ter Štegen sjajno zaustavio udarac. Šut Musijale izblokirali su defanzivci Barse osam minuta kasnije. Međutim, pomoći nije bilo u 33. minutu.

Miler je uputio udarac sa ivice šesnaesterca, lopta je na putu do gola nekog zakačila i Ter Štegen nije mogao da reaguje. Bajern je poveo 1:0.

Drugo poluvreme je šansom otvorio ponovo Sane u 52. minutu. Konačan skor je postavljen četiri minuta kasnije. Musijala je pogodio stativu, natrčao je Levandovski i povisio na 2:0. Isti igrač je u 85. minutu stavio tačku na ubedljivu pobedu Bajerna.

Domaćini su bili potpuno nemoćni. Za 90 minuta nisu stvorili nijednu šansu iz kategorije stopostotnih i jasno je da tim Ronalda Kumana ove godine teško da će biti konkurentan za neki ozbiljniji rezultat u Ligi šampiona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here