Odigrana su još tri meča u sredu uveče u okviru 14. kola Evrolige.

Barselona je kao domaćin savladala Himki sa 87:74. Ovo je Barsi jedanaesta pobeda u elitnom evropskom takmičenju od početka sezone,tako da su se sad izjednačili na prvom mestu sa CSKA.

Nikola Mirotić je sa 24 poena bio najefikasniji u Barseloni, Higins ga je pratio sa 20, a Abrines je upisao 13 poena. U Himkiju, očekivano, najbolji Šved sa 22 poena, devet skokova i pet asistencija, Miki i Karasev su upisali po 13 poena

Olimpijakos je posle pobede u Beogradu poražen u Atini od Valensije sa 85:96, pa sada ima učinak od sedam pobeda i šest poraza, dok je španski tim sada na 9-5.

Dubljević je sa 20 poena i devet skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, Vilijams je upisao 16, a naš Nikola Kalinić 14 poena, 4 skoka i tri asistencije.

Kostas Slukas je predvodio Olimpijakos sa 18 poena i 7 asistencija, a pratili su ga Mekisik sa 16 i Žan-Čarls i Vezenkov sa po 14 poena i 7 skokova.

U poslednjem meču večeri Asvel je slavio u Vilerbanu protiv Makabija sa 84:81. Noris Kol i Mustafa Fol sa po 15 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a gostima nije bila dovoljna odlična partija Skotija Vilbekina, koji se zaustavio na 25 poena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here